YEŞİL - SİYAHLI EKİP KONYAGÜCÜ'NE KARŞI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Bu hafta sonu Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde oynanacak maç aynı zamanda gruptan çıkma mücadelesi veren iki takım içinde önem arz ediyor. Müsabakanın nazırlıklarına yeşil siyahlı ekip büyük bir motivasyonla hazırlanarak zorlu mücadeleyi beklemeye başladı.

Türkiye Basketbol Federasyonunu bu sezon ikinci gruba yükselen takımlara gelecek yıllarda 3. Lige direk katılma hakkı tınacağını belirten Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, gençlerden kurduğumuz ekiple bunu başara bilirsek, altyapıya verilen önemi profesyonelliğe giden yolda ne kadar etkili olduğunu bir kez daha göstermiş olacağız dedi.

Sporcularına güveninin tam olduğunu da dile getiren Yıldız; “ Sporcularımıza güvenimiz tam. Onlar Bölgesel Amatör Ligde, edindikleri tecrübelerle azıl hedefimiz olan gençler kategorisinde Kulübümüzü ve ilimizi daha iyi temsil etmek. Kulübümüz basket bol branşında diğer branşlarda olduğu gibi altyapıda önemli işlere imza atıyor. Bunların gerçekleşmesi elbette tesadüfe dayalı değil. Hepsi plan programlı ve üzerinde uzun emekler harcanarak çalışmaların eseridir. Bu konularda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür eder taraftarlarımızı bu maça bekleriz” dedi.