YEŞİL-SİYAHLI DEV ADAMLAR DÖRT DÖRTLÜK

Her  geçen gün rekabetin dozunun biraz daha  arttığı Gaziantep Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde yeşil-siyahlı dev adamlar, kayıpsız ilerleyişini sürdürüyor. 2017-2018 sezonunda parke üzerine çıktığı 4 maçtan da galibiyetle ayrılan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, play off’a giden yolun kapısını ardına kadar açtı.

 

BÖLGESEL  GRUP ŞAMPİYONASINDA İLİMİZİ TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ

2017-2018 sezonunda parkeye yansıttıkları basketboldan memnun olduğunu ifade eden yeşil-siyahlı kulübün tecrübeli Baş Antrenörü Bülent Erdoğan, il şampiyonu olarak bölgesel grup şampiyonasında Gaziantep’i temsil etmek istediklerini ifade etti. Erdoğan, seri  galibiyetlerin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“Sporcularımızın oynadıkları basketboldan memnunuz. Her geçen gün parke üzerine daha kaliteli bir basketbol yansıtıyoruz. Yeni bir ekibiz ve uyum sürecini her maç biraz daha aşıyoruz. Geride bıraktığımız her 40 dakika basketbolcularımız için ders mahiyetinde önemli bir tecrübe. Grup müsabakalarını kayıpsız tamamlayıp, play off sürecinde şampiyonluğa uzanmak ve ilimizi bölgesel grup şampiyonasında temsil etmek istiyoruz. Yeni statüsüyle Büyük Erkekler Basketbol Ligi altyapılarda oynayan çocuklarımız ve gençlerimiz için ilk hedef haline geldi. Basketbol adına daha iyi yerlere gelmek istiyorsak güçlü bir altyapının olmazsa olmaz olduğunu bilememiz gerekiyor.”