YEŞİL-SİYAHLI EKİP 2014-2015 SEZONUNUN İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

KULÜB BAŞKANI MEMİK TERLEMEZ FUTBOLCULARA YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLEDİ

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Memik Terlemez, yöneticiler, teknik heyet yeşil beyazlı futbolcular Merveşehir ilçe Stadyumunda bir araya geldi. Futbolcular ve teknik heyet ile tek tek selamlaşan Başkan Terlemez, futbolculara ve  yöneticilere şeker ikram etti. 2014-2015 sezonun ilk açılış antrenmanında futbolculara başarılar dileyen Başkan Terlemez; "Tüm oyuncularımın mübarek geçmiş Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Yeni sezonda kendilerine başarılar diliyorum. Şehitkamil Belediyespor’u yeni sezonda daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelen her şeyi göstereceğimize inanıyorum. Oyuncularımızla, yönetimimizle birlikte her zaman iç içeyiz. Bu takım için gereken her desteğe hazırız” dedi.