
YILMAZ’DAN NOSTALJİK CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI
YILMAZ’DAN NOSTALJİK CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI
Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi nostalji yaşattı. Esnaf gezisi ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, Cumhuriyetin ilan edileceğini bildiren gazete hediye etti.
Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, günlerdir süren Cumhuriyet Bayramı etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Cumhuriyetin ilan edileceğini bildiren gazetelerle vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Yılmaz’ın sürpriz hediyesi duygusal anlar yaşattı.
ÇOK GURURLUYUZ
Yılmaz, en büyük bayramı günlerdir coşkulu bir şekilde kutladıklarını belirterek, “Cumhuriyet’in 101. yılını böyle özel bir etkinlikle anmaktan dolayı gururluyuz. “Mustafa Kemal’in deyimiyle ‘En büyük bayram bu bayram’. Hepimiz çok coşkuluyuz. Geçen hafta yaşamış olduğumuz terör laneti yüzünden çok üzülmüştük. Fakat hiçbir zaman o şer odakları mutlu etmeyeceğiz. Cumhuriyet Bayramı’nda vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkacağız. Ben bu gazeteleri dağıtıp vatandaşlarımızı coşkumuza ortak olmaya davet edince çok mutlu oluyorum. Bu bayramı bize hediye eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyorum” dedi.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEFAŞEHİR’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE BİLİM KAŞİFLERİ ESERLERİNİ SERGİLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU VE GÜLER’LE GAZİKENT’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI BU HAFTA İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
KADINLARIN ESERİ, ŞEHİTKAMİL’DE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI