YÜREĞİMİZİ YAKANLAR, HAİN EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Başkan Fadıloğlu yayınladığı başsağlığı mesajında; “Hakkari'nin Çukurca İlçesi merkezindeki güvenlik birimleriyle sınırdaki askeri birliğe PKK'lı teröristler tarafından ağır silahlarla eş zamanlı saldırı düzenlenerek çıkan çatışmada şehit olan ve yaralanan askerlerimizin haberini büyük bir üzüntü ile öğrendik.
Milletimiz Kurtuluş Savaşı gibi bir mucizeyi başararak, her karışı şehit kanıyla yoğrulmuş Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuştur. Gerek terör örgütü, gerekse de terör örgütünü bir maşa olarak kullanan mihraklar bilmelidirler ki, milletimiz var oldukça asla kötü emellerine nail olamayacaklardır. Hiçbir kalleş saldırı, hain pusu Milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir.
Milletimiz, bölücülere karşı kahramanca görev yapan bu vatan evlatlarını minnetle, şükranla anacak ve asla unutmayacaktır. Kutsal vatan topraklarının korunması, halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor; ordumuza, geriye onurlu bir duruş içinde bıraktıkları ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, onlar ile gurur duyan büyük Türk milletine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.”dedi.
Haberler
DÜLÜK’TE TARİH, SANAT VE MUTLULUK DOLU BİR GECE
MOTOSİKLET TUTKUNLARI BİR KEZ DAHA ŞEHİTKAMİL’DE BULUŞTU
ANTİK DOLİCHE’NİN MİRASI SAHNEYE TAŞINDI
ŞEHİTKAMİL’DE ATIL ALAN DEV PARKA DÖNÜŞTÜ
2. GAZİANTEP MOTOFEST BAŞLIYOR
BAŞKAN YILMAZ, KUZEYŞEHİR’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ TARİHİ ELMACI PAZARI’NDA ESNAFLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ'DAN, BABALAR GÜNÜ'NDE ANLAMLI BULUŞMA
DÜLÜK ANTİK KENTİ’NDE CANDELA KONSERİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI