YÜZLERCE KULAÇ ŞEHİTKAMİL ALT YAPSINA MERHABA DEDİ

3 FARKLI BRANŞTA 180 SPORCU YEŞİL – SİYAHLI FORMA İÇİN HAZIRLANACAK

Yüzme, su topu ve su altı sporları branşlarında Gaziantep’i bölgesel ve ulusal yarışlarda başarıyla temsil eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü,  gelecek yıllarda da elde edilen başarılı sonuçları sürekli hale getirebilmek adına öz kaynak düzenine büyük önem veriyor. Alleben Yüzme Havuzlarında 4 mevsim boyunca binlerce sporcu öğrenciye,  branşlara özgü eğitimler veren Şehitkamil Belediyesinin deneyimli antrenörleri,  çalışmalarda ve seçmelerde müsabık sporcu adaylarını tespit ederek Şehitkamil Belediyespor Kulübü yüzme, su topu ve su altı sporları takımlarına kazandırıyor.  Alleben 2 Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen Alt Yapıya Hoş Geldin etkinliği sonrasında değerlendirmelerde bulunan Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü ve Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Sporları Baş Antrenörü Cengiz Bingül, “Bu gün Alleben 2 Yüzme Havuzunda yaz spor okulu eğitimlerine katılan ve süreçte antrenör arkadaşlarımız tarafından seçilen yarışlara katılmaya aday sporcu öğrencilerimizle Alt Yapıya Hoş Geldin etkinliğinde bir araya geldik.  Bu etkinlikte sporcularımıza çeşitli görseller ve yazılı dokümanlarla iyi bir sporcunun hangi kriterlere sahip olması gerektiğini keyifli bir ortamda anlattık. Yine bu süreçte başarılı olan 180 sporcumuza özel hediyeler armağan ettik. Alleben Yüzme Havuzlarımızda bu güne kadar birçok şampiyon sporcu yetiştirdik, ümit ediyorum ki profesyonel standartlarda gerçekleştirdiğimiz eğitimler neticesinde seçmelerden başarıyla ayrılan 180 öğrencimizde Gaziantep ve Türk Sporu adına önemli başarılara imza atacak”  dedi.

SPORCULARIMIZ VE VELİLERİMİZ TEBRİK VE TEŞEKKÜRÜ HAK EDİYOR

Alleben 2 Yüzme Havuzunda düzenlenen Alt Yapıya Hoş Geldin Etkinliğinde minik kulaçları yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci,  Yüzme Yaz Spor Okulunda başarılı bir performans sergileyerek yarışmacı takımlar için yetenek seçimi ilkelerine göre seçilen 180 sporcunun ve onlara her anlamda büyük destekler veren sporcu velilerinin büyük bir tebliği ve teşekkürü hak ettiklerini belirtti. Başarılı sporculara özel ödüller armağan eden Başkan Yardımcısı Özkeçeci, program sonrasında veli bilgilendirme toplantısına katılarak çocuklarının spora yönlendirilmesi konusunda verdikleri büyük desteklerden dolayı sporcu velilerine teşekkür ederek,  Alleben Yüzme Havuzlarının yılın her zamanında 7’den 77’e tüm Gazianteplilerin hizmetinde olduğunun altını çizdi.