ZEYTİNLİ MAHALLESİ'NDE KAPSAMLI DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek adına yoğun mesai harcayan Şehitkamil Belediyesi, bu kapsamda son olarak Zeytinli Mahallesi’nde temizlik ve dezenfekte çalışması yürüttü. Şehitkamil Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilk olarak mahalledeki geniş cadde ve sokakları dezenfektanlı su ile yıkandı. Daha sonra tüm sokak ve caddeler, süpürge araçları ile temizlendi. Mahalle içerisinde yer alan tüm işyerlerinin çevresinin yanı sıra tüm evlerin kapı önleri de ilaçlandı. Ayrıca tüm çöp konteynerleri, önce yıkandı daha sonra ilaçla dezenfekte edildi.

YAPILAN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUZ

Yapılan dezenfekte çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Zeytinli Mahalle Muhtarı Şerafettin Kaplan, “Koronavirüs nedeniyle Şehitkamil Belediyemiz, belirli aralıklarla mahallemizde dezenfekte ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Şu an ekipler, 53 Nolu cadde üzerinde yoğun bir dezenfekte çalışmaları yürütüyor. Öncelikle cadde ve sokaklarımız, yıkama araçlarıyla tazyikli su sıkılarak yıkandı. Daha sonra süpürge aracı yolları baştan aşağı temizledi. Şu an kaldırımlar yıkanıyor. Bunun yanı sıra ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yapıldı. Çöp konteynırları yıkanıp ve ilaçlanıp dezenfekte edildi. Yapılan çalışmalarından memnunuz. Ben, mahallemize yapılan bu dezenfekte çalışmalarından dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.