17 MAÇTA 17 GALİBİYET ALAN ŞEHİTKAMİL'İN DEV ADAMLARI BÖLGE ŞAMPİYONASI İÇİN YOLA ÇIKTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


HEDEFİMİZ ANADOLU ŞAMPİYONASI 

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Şampiyonasında gençler kategorisinde 17 maçta 17 galibiyet alarak namaglup şampiyon olan Şehitkamil Belediyespor Kulübünün tecrübeli antrenörü Bülent Erdoğan; “ Sezon başında yola çıktığımız genç ekiple bölgesel lig, okul sporları ligi ve son olarak kulüpler arası il şampiyonasında başarılı bir performans çizdik. Genç erkekler ligini yenilgisiz tamamlamak büyük bir başarı. Ancak biz bununla yetinmiyoruz. Konya ilinde yapılacak grup müsabakalarından da şampiyon olarak ayrılıp 18- 22 Nisan tarihlerinde ilimizde ilk defa gerçekleştirilecek Anadolu Ligi şampiyonasına katılmak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Umut ediyorum ki yakaladığımız başarılı süreç devam eder” dedi.

Erdoğan, sezonun başlangıcından bu yana kendilerine büyük destek veren Şehitkamil  Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na  ve Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız’a teşekkürlerini iletti.  

 

BAKETBOL TAKIMIMIZDAN ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; “ 2011 -2012 sezonu il şampiyonu olarak tamamlayan genç erkekler basketbol takımımızdan bölge şampiyonluğu ve Anadolu liginde derece bekliyoruz. Basketbol liginde sezon başında alt yapıya yapmış olduğumuz yatırımın meyvelerini topluyoruz ve elde edilen hiçbir başarımız tesadüf değil” dedi. Yıldız;  Genç Erkekler Basketbol takımı kafilesinde yer lan sporcu, antrenör ve idarecileri kutlarken, takım kaptanı Kuray Taşdoğan’a çiçek takdim etti.