ÇIKSORUT BÖLGESİNE YAPILACAK OLAN FATİH CAMİİ?NİN TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Çıksorut bölgesi Yeni Mahalle Arif Nihat Asya Lisesi Karşısına yapılacak olan Fatih Camii temel atma törenine AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Zengin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

YAPILAN HER POROJEDE VATANDAŞLARIMIZLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ

 

Fatih Camisinin mevcut halinin Çıksorut Mahallesi sakinlerine yeterli gelmediğini vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Değerli semt sakinleriyle bir karar aldık. Fiziki şartlar bakımından yetersiz olan Fatih Camiimizin yeniden yapılanması için harekete geçtik. Yıkılmasında olduğu gibi projelendirmesinde de Belediyemizin mimar ve mühendis ekibi yer aldı. Fatih Camisi kilit bir noktada bulunuyor, böyle bir camii Çıksorut semtine çok yakışacak. Bin kişiye ibadet imkanı sağlayacak olan bu cami sayesinde vatandaşlarımız  rahatlıkla ibadetlerini yapabilecekler. Başta hayırsever vatandaşımız Mehmet Kahraman olmak üzere caminin yapımında emeği geçecek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Fadıloğlu, yapılacak projelerde bundan önce olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunacağını belirtti.

 

SANATTA,  KÜLTÜRDE VE SOSYAL TESİSTE ŞEHİTKAMİL ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Temel atma törenine katılan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer yaptığı konuşmada “Şehitkamil Belediyesi sanatta kültürde sosyal tesiste güzel işlere imza atıyor. Her geldiğimizde burada çok güzel projelerin temelini atıp açılışını yapıyoruz. Bizler de milletvekilleri olarak böyle güzel işleri büyük memnuniyetle takip ediyoruz. Başta hayırsever vatandaşlarımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

DUALAR OKUNARAK TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından Fatih Camisinin temel atma töreni gerçekleştirildi