GAZİANTEP?İN İLK BAYANLAR FUTBOL DERBİSİ ŞEHİTKAMİL GAZİKENT SPOR AKADEMİSİ TESİSLERİNDE OYNANDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


İlimizi Bayanlar ikinci liginde temsil eden Fıstıkspor ve Gazikent spor maçı, Şehitkamil Belediyesi Gazikent Spor Akademisi tesislerinde oynandı. Gaziantep’te ilk defa oynanan bayanlar arasındaki ilk derbi maçına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Abdulkadir Gözegir, İl Temsilcisi Güngör Sönmez ile çok sayıda yönetici ve seyirci izledi.

İLK BAYANLAR DERBİSİ ÇEKİŞMELİ OLDU

Gaziantep’i ikinci ligde aynı grupta temsil eden iki takımın arasındaki derbi maç çekişmeli geçti. Grubunda lider olan Fıstıkspor, orta sıralarda bulunan Gazikentspor’u yenmek için çıktığı maçtan, ikinci yarının son dakikalarında attı gol ile üç puanın sahibi oldu. Derbi maçına lider çıkan Fıstık spor, aldığı galibiyet ile liderliğini sürdürdü.

FADILOĞLU; KAYBEDEN YOK KAZANAN GAZİANTEP

Karşılaşmayı izleyenler arasında bulunan ve maç öncesi her iki takımada başarılar dileyerek çiçek takdiminde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Gazikent Spor Akademisi şehrimizin her yaştan vatandaşına hizmet vermekte. Gençlerimizin burada spor alışkanlıklarını doğru şekilde, hocalar kontrolünde yapmalarını sağlamaktayız. Bu amaç ile yaptığımız Şehitkamil Gazikent Spor Akademisi Tesisinde ilk defa Gaziantep’in bir bayanlar futbol derbisinin oynanması bizleri mutlu etti. İki takımımızda şehrimizi temsil ediyorlar. Oynadıkları ilk derbi maçı Fair play çerçevesinde geçti. İki takımada bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum. Sonucunda kaybeden olmadı. Kazanan Gaziantep oldu ” dedi.