HÜSEYİN TANRIVERDİ, FADILOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ VE ÇALIŞMALAR HAKINDA BİLGİ ALDI

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

TANRIVERDİ, BÖLGEDEKİ YEREL YÖNETİMLERİN

ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

                Bazı ziyaretler nedeniyle ilimize gelen Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, bölgedeki yerel yönetimlerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu da ziyaret eden Tanrıverdi, Gaziantep’in son yıllarda yerel yönetimler açısından önemli gelişmeler kaydettiğini vurguladı.

                Yerel yönetimlerin verimliliğin artması ve halka daha iyi hizmet götürebilmesi konusunda çalışmalar yaptıklarını kaydeden Tanrıverdi, “Bu ziyaretlerimizle yerel yönetimlerimizin çalışmaları hakkında bilgi aldık. Şehitkamil İlçemizde de kısa zamanda önemli hizmetler yapılmış. Temennimiz hizmetlerin artarak devam etmesidir” dedi.

FADILOĞLU SLAYT SUNUMU İLE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

                Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve beraberindeki konuklara slayt gösterimi ile yaptıkları hizmetleri ve projeleri anlattı. Belediyede ilk olarak teknolojik alt yapı konusunda yenilikler yaptıklarını kaydeden Fadıloğlu, 1+1 konutlar, nikah salonu, dülük mesire alanı ve yüzme havuzu projelerini detaylarını ile anlatırken, diğer hizmet alanlarındaki sistem değişikliklerine de değindi. Belediyede tasrufu esas alarak, insan merkezli bir anlayışı benimsediklerini dile getiren Fadıloğlu, “Daha yaşanılabilir bir ilçe oluşturmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.