ŞEHİTKAMİL'DE YAZ SPOR OKULLARI FARKI YEŞİL SAHADA DEVAM EDİYOR

SPORCULARIMIZI HEDEFLERİNE ULAŞTIRMAK İÇİN SAHADA OLACAĞIZ

7 Farklı branşta yaz spor okulu eğitimlerinin verildiği Şehitkamil Belediyesinde Ramazan Bayramının hemen ardından start alan futbol yaz okuluna minik sporcular yoğun ilgi gösteriyor. 12 farklı yaş gurubuna yönelik çalışmaların yapıldığı futbol yaz spor oklunda 535 öğrenci eğitim görecek. Yaşları 6 ila 18 arasında değişen futbol sevdalılarının yoğun ilgi gösterdiği Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulunda eğitimler, tamamı akademisyen profesyonel antrenörler eşliğinde yürütülüyor.  Şehitkamil Belediyesi Futbol Alt Yapı Koordinatörü Taner Özaykut,  yeşil sahada görev yapan tüm antrenörlerin sporcu öğrencileri hedeflerine ulaştırmak adına büyük bir özveri ile mesai yaptıklarının altını çizdi. Özaykut, açıklamasında, “  Bayram tatilinin hemen ardından yaz spor okulunda çalışmalarımıza start verdik.  Şu anda 3 farklı tesiste 535 öğrencimiz eğitim görüyor. Sporcu öğrencilerimizin hedefleri hayalleri var. Elbette ki sporcu öğrencilerimizin tamamı profesyonel futbolcu yada sporcu olmayacak ancak onların öncelikli olarak iyi bir birey olabilmelerini hedefliyoruz. Bu doğrultuda onlara spor disiplini kazandırıyoruz.  Branşa özgü oyunlarla eğitim öğretim yılının stresini atmalarını sağlıyoruz. Bu çalışmaların dışında yaptığımız seçmelerde alt yapılarımız için sporcu tarıyoruz. Kısacası sporun her alandaki ve anlamdaki faydalı etki ve özeliklerinden faydalanarak çocuklarımıza, gençlerimize kaliteli bir eğitim hizmeti vermeyi arzu ediyoruz. Ben tüm sporcularımız ve eğitmen arkadaşlarım adına bizlere bu imkanları sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve diğer yöneticilerimize teşekkürlerimi sunmak istiyorum”  İfadelerini kullandı.

ŞEHİTKAMİL’DE SPORTİF TESİSLER DOLUP TAŞIYOR

365 Gün herkes için spor politikası ile 7’den 77’ye herkese spor yapabilme imkanı sunan Şehitkamil Belediyesi’nde Sportif tesisler adeta dolup taşıyor. Basketbol,  badminton, futbol, halkoyunları, temel jimnastik,  satranç,  yüzme ve fitness branşlarında eğitimlerin verildiği Şehitkamil Belediyesi Spor Merkezilerine gösterilen büyük ilgi Gaziantep’te sporun tabana yayılması ve geniş kitlelere ulaştırılması adına yapılan çalışmalar adına büyük umut vaat ediyor.