ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ORGANİZASYONUNDA GERÇEKLEŞEN EMRE AYDIN KONSERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

BİNLERCE KİŞİ EMRE AYDIN KONSERİNDE BULUŞTU

Bu yıl 7. Ormanını Dülük Tabiat Parkı’na kurarak binlerce fidanı toprakla buluşturan Şehitkamil Belediyesi, fidan dikimine dikkat çekmek amacıyla aynı gün akşamında ise ‘Emre Aydın ile Bi Dünya Yeşil’ konseri düzenledi. Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen konsere binlerce kişi katıldı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde sahne alan ünlü sanatçı Emre Aydın, eski ve yeni albümünde yer alan ‘Soğuk Odalar’, Beni Biraz Böyle Hatırla’, ‘Son Perde’, ‘Hoşça kal’, ‘Bu Kez Anladım’, ‘Belki Bir Gün Özlersin’, ‘Anlıyorsun Değil Mi?’ ve ‘Alıştım Susmaya’ gibi en sevilen parçalarını seslendirdi. Muhteşem sahne performansını gitar şovuyla harmanlayarak gençleri doyasıya eğlendiren Aydın, herkese unutulmaz bir gece yaşattı. Emre Aydın’ın seslendirdiği şarkılara vatandaşlar da zaman zaman eşlik ettiler. Yaklaşık 2 saat süren konser renkli görüntüler oluştururken, cep telefonuna sarılan Emre Aydın, hayranları ise sanatçıyı görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı. Konser sonunda Şehitkamil Belediyesi organizasyonunda Gaziantep’te konser vermekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

“KONSER SAYESİNDE GÜNÜN STRESİNİ ÜZERİMİZDEN ATTIK”

Emre Aydın konseri ile çok eğlendiklerini söyleyen vatandaşlar, “Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen konseri çok beğendik. Emre Aydın’ın sahneye çıkmasıyla zamanın nasıl geçtiğini bilmedik. Arkadaşlarımızla birlikte doyasıya eğlendik. Günün stres ve yorgunluğunu konser sayesinde üzerimizden attık. Şehitkamil Belediyemiz sürekli bu tür etkinlikler düzenliyor. Bizde bundan dolayı çok mutlu oluyoruz. Belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.