ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNİN SOSYAL TESİS ATAĞI SÜRÜYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


SOSYAL TESİS YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Şehitkamil Belediyesinin hizmet zincirine eklemek üzere olduğu Dımışkılı ve Bedirkent sosyal tesislerinde çalışmalar süratle devam ediyor. Dımışkılı mahallesinde tamamlanan ve Bedirkent’de hızla sürdürülen çalışmalar mahalle sakinleri tarafından da büyük memnuniyetle karşılanıyor.

EKSİKLİKLER TESPİT EDİLİP TEK TEK TAMAMLANDI

Dımışkılı mahalle muhtarı Dede Gürcan; “Belediyemiz eksiklikleri görüp burada çalışmalar yaptı. Özellikle buraya yapılan sosyal tesisi sayesinde cenaze durumlarında taziye evi olarak kullanabiliyoruz. Aynı zamanda bir toplantı yapılması gerektiğinde yapılan sosyal tesisi rahatlıkla kullanabiliyoruz. Bunun yanı sıra Başkanımız sağ olsun su ve yol sorunumuz vardı. Bunlar tespit edildikten sonra kısa sürede çözüme kavuştu. Şehitkamil Belediyemize ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BEDİRKENT SAKİNLERİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Bedirkent mahallesinde yapımı devam eden sosyal tesis çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren mahalle sakinleri; “Özellikle yol konusunda Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Yolarımız yeniden düzenlendi. Toz ve çamur çilesi belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde son buldu. Şu anda mahallenin eksiği olan sosyal tesisimiz yapılıyor. Başkanımız göreve geldiği zaman sosyal tesis sözü vardı. Bazı şeyler zamanla oluyor. Biz verilen sözlerin yerine getirilmesinden dolayı Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.