ŞEHİTKAMİL POTADA 7?DE 7?Yİ 81-58?LİK SKORLA YAPTI

Maça hızlı başlayan Şehitkamil Belediyespor, son düdük çalana kadar rakibi karşısında ki üstünlüğünü elinden bırakmazken, rakip takımın çemberine bırakılan 81 sayının dengeli dağılımı ise teknik ekipte memnuniyet uyandırdı.

Kendileri için basketbol maçının her geçen gün daha zevkli ve hareketli oynandığını dile getiren Şehitkamil Belediyespor İdari Menajeri Metin Alati; “Kurallar ve oyunun sistemleri bu yönde sürekli olarak değişim gösteriyor. Bizde teknik ekibimizle uyumlu bir şekilde yoğun maç trafiğinde sporcularımızın bu sürece uyum sağlaması ve parke üzerinde daha kaliteli bir performans göstermeleri için elimizden geleni yapıyoruz.  Umut ediyorum ki bundan sonra ligde oynadığımız tüm maçları kayıpsız geçerek bölge şampiyonasında ilimizi hak ettiği şekilde temsil ederiz” dedi.