MAZBATA TÖRENİNDE GÖZYAŞLARINA HÂKİM OLAMADI

YILMAZ: “HER ARKADAŞIMIN BU MAZBATADA EMEĞİ VAR”

Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Avukat Umut Yılmaz, mazbata töreninde duygusal dakikalar yaşadı. Başkan Avukat Yılmaz, “Bu gurur, hepinizin” dedi.

 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde büyük bir başarı elde ederek Şehitkamil Belediye Başkanı olan Avukat Umut Yılmaz, mazbatasını düzenlenen törenle aldı. Mazbata töreni, Gaziantep Adliye Ceza Mahkemeleri Hakim Mehmet Uygun Salonu’nda yapıldı. Mazbatasını Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Can’ın elinden alan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, gözyaşlarına hâkim olamadı.

 

Mazbata törenine ailesiyle birlikte katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz’ı; Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekilleri Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, Seçim Kurulu Üyesi Avukat Deniz Atar da yalnız bırakmadı.

 

BUNA LAYIK OLACAĞIZ

Yaşadığı duygu yoğunluğu nedeniyle konuşmakta zorluk yaşayan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, “Ben, hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelen her arkadaşımın bu mazbatada emeği var. Bu gurur hepinizin. Daha mazbataya bakamadım. 30 yıl geçmiş. Buna layık olacağız” ifadelerini kaydetti.