ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU "EHL-İ BEYİT SEVMEK" KONULU KONFERANS BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen programa Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Genel Meclis üyeleri ile Şehitkamil Meclis üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DUYGULU ANLARIN YAŞANDIĞI GECEDE, GÖZYAŞLARI SEL OLDU…

Kuran dinletisi ile başlayan “Ehl-i Beyit Sevmek” konulu konferans, daha sonra Sedat Uçan’ın söylediği birbirinden güzel ilahilerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Duaların okunduğu programda kalpler yeniden yumuşadı. Salonu tıklım tıklım dolduran katılımcıların birçoğu gecede yaşanan duygulu anlarda gözyaşlarına hâkim olamazken, kimisi de cep telefonlarıyla etkinliği görüntülemeye çalıştı. İlahilerin ardından konuşmalara başlayan İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Salonda bulunan dinleyiciler de duygulu anlar yaşadı.

TÜRKİYE’DE BÖYLE MODERN BİR YER YOK…

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezine (ŞKM) hayran kaldığını dile getiren Ömer Döngeloğlu Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ederek, “Böyle güzel, geniş ve ferah bir mekan Türkiye’nin bir başka yerinde belki de yoktur. Eşsiz ve son derece modern bir yapıyı Gaziantep’e kazandıran herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamda sizlerle rahat bir şekilde sohbet etmek beni de çok mutlu etti” diye konuştu.

HOCAMIZ GÖNLÜMÜZE SU SERPTİ…

Program sonunda bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Ömer Döngeloğlu hocamıza çok teşekkür ediyorum. Böyle bir gecede gönlümüze su serpti. İnşallah bugünkü sohbetten bir feyiz almak söz konusu olmuştur. Ehl-i Beyit’in yaşadıklarından ders alıp inşallah namazı terk etmeyerek rabbim ümmet olarak Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) yolunda gidenlerden eylesin. Gaziantep’e gelerek bizleri şereflendirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Biraz önce bu mekan için ettiğiniz teşekkürü ben kendi üzerime almıyorum. Asıl teşekkürü bu mekanda emeği geçen ekip arkadaşlarım hak etti. Bende onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz bunu meydana getirmekle mükelleftik. Bundan sonraki süreçte inşallah bu mekan içinde böyle güzel sohbetler olur” dedi.